13. april 2021
Tommy Lindhardt Nielsen har stået i spidsen for butikken de seneste 28 år. Foto: Charlotte Koefoed
Tommy Lindhardt Nielsen har stået i spidsen for butikken de seneste 28 år. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kop & Kande-butik er gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kop & Kande-butik er gået konkurs
Sorø - 02. marts 2021 kl. 12:35
Af Martin Pedersen

Efter 28 år som butiksbestyrer og siden hen også direktør og ejer af Kop & Kande-butikken i Dianalund Centret, er Tommy Lindhardt Nielsens forretning nu gået konkurs, og butikken er lukket. Det oplyser Dianalund Centret på Facebook.

arrow Læs også: Konkursudsalg i Kop & Kande: Hele butikken skal tømmes

Beskeden om butikkens konkurs kom pludseligt. Mandag morgen klokken 8 skrev Kop & Kande-butikken nemlig på Facebook, at den var klar til at åbne efter lempelser af coronarestriktionerne.

»Så blev det d. 1. marts, og vi kan endelig slå dørene op for jer igen!,« står der i Facebook-opslaget.

Allerede ved 14-tiden skrev de første Facebook-brugere kommentarer om, at de havde været forbi butikken, men at den var lukket.

Klokken 15.45 skrev Dianalund Centret sådan på Facebook:

»Det er med stor beklagelse, at vi må meddele at Kop&Kande i Dianalund Centret i dag, har indgivet en konkursbegæring og dermed lukker fra og med i dag. Tommy takker for de mange års støtte til ham og butikken. Dianalund Centeret og alle medarbejderne ønsker Tommy og hans piger alt held og lykke fremover, I vil alle være savnet.«

1. november 2017 var det 25 år siden, Tommy Lindhardt Nielsen blev ansat som daglig bestyrer i den på det tidspunkt netop ejerskiftede Dianalund Isenkram ApS. Det skete samtidig med, at butikken skiftede navn fra Imerco til NB Isenkram og flyttede til andre lokaler.

Han blev ansat af isenkræmmer Sven Selch, som han kendte fra Lindegrens Tømmerhandel, hvor de begge havde arbejdet i starten af 80'erne.

Efter to år døde Sven Selch, og året efter solgte hans enke butikken til Bjarne Hansen fra Elektrogården og Sven Madsen fra Bog & Idé.

Senere ændrede butikken navn til Køkkengrej. I 2000 blev forretningen til en del af Kop & Kande-kæden, og i 2003 blev Tommy Lindhardt Nielsen anpartshaver og ejer i dag 75 procent af butikken.

Butikken er en del af Kop & Kande-kæden. Bag butikken står anpartsselskabet Dianalund Isenkram ApS med Tommy Lindhardt Nielsen som direktør og ejer.

Af selskabets regnskaber kan man se, at årets resultat er endt med et underskud i tre af de seneste fem regnskabsår.

I regnskabsåret 2018-2019, som er det seneste tilgængelige, var bruttofortjenesten på 1.129.254 kroner og årets resultat på -42.164 kroner.

Det betyder samtidig, at egenkapitalen endte på -48.000 kroner.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Tommy Lindhardt Nielsen.

arrow Godt nyt for konkursramt Kop og Kande
23. marts 2021 kl. 13:52 Opdateret: kl. 13:47
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk