5. august 2020
Kommunaldirektør Søren S. Kjær (th) fik sig også en snak med Venstres Kristian Jensen, der senest har trukket en del overskrifter - dog ikke i forbindelse med Klimaloven. Privatfoto
Kommunaldirektør Søren S. Kjær (th) fik sig også en snak med Venstres Kristian Jensen, der senest har trukket en del overskrifter - dog ikke i forbindelse med Klimaloven. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunaldirektør: Kommunerne skal med i klimaloven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunaldirektør: Kommunerne skal med i klimaloven
Sorø - 16. januar 2020 kl. 19:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kommunerne spiller en nøglerolle i samfundets grønne omstilling og bør have en plads i klimaloven.

Det var budskabet, da kommunaldirektør i Sorø Kommune, Søren S. Kjær, tirsdag deltog i en høring om ansvarligt forbrug i Folketingets tværpolitiske netværk for FN's verdensmål, 2030-netværket.

- Kommunerne er ikke med i Klimaloven. Men staten kan ikke lykkes alene. Vi skal være sammen om det, hvis vi skal nå målet om en 70 procent reduktion inden 2030. Lad os komme i gang! Energien er derude! Skriv kommunerne ind i klimahandlingsplanen.

Sådan lød opfordringen fra Søren S. Kjær, som især pegede på vigtigheden af at kunne møde borgere og virksomheder med solid viden om, hvordan man agerer grønt.

Søren S. Kjær fortalte desuden om kommunernes rolle som forbruger og om, hvordan kommunerne kan være med til at ændre og påvirke forbrugsmønstrene i samfundet.

Høringen blev afholdt i fællesskab mellem Folketingets Erhvervsudvalg, 2030-Netværket, Forbrugerrådet TÆNK og Dansk Initiativ for Etisk Handel.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk