18. januar 2019
Anne Laxholm gæster Kaarsbergcentret den 14. juni. Fotograf Camillahey.dk
Anne Laxholm gæster Kaarsbergcentret den 14. juni. Fotograf Camillahey.dk
Foto: Fotograf Camillahey.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til foredrag med Anne Laxholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til foredrag med Anne Laxholm
Sorø - 10. juni 2018 kl. 09:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 14. juni klokken 14.00 til 16.00 inviterer Ældre Sagen Sorø til et ekstraordinært arrangement som ligger ud over sæsonens øvrige planlagte arrangementer. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Foredraget med danselærer, iværksætter, »Vild med Dans-dommer« og forfatter, Anne Laxholm, er kommet i stand efter at Sorø Kommune har bevilget 5.000 kroner fra paragraf 18-midlerne, som er et tilskud til frivilligt socialt arbejde.

- Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde både medlemmer og ikke-medlemmer dette ekstra arrangement, som ikke var kommet i stand uden kommunens økonomiske indsprøjtning. Det er vi meget taknemmelige for, siger Ulla Hansen, formand for Ældre Sagen i Sorø.

Anne Laxholm gæster Kaarsbergcentret sammen med sin mand, Hans-Henrik. Han kender temmelig meget til Sorø, da han har familie på egnen.

Anne Laxholm vil med titlen »Giv mig et år« fortælle om et begivenhedsrigt liv i en verden af dans. En rejse, der bragte hende og hendes mand fra Danmark til England og fra titlen som nordsjællandsmester til verdensmester. Parret vendte først hjem til Danmark 28 år senere.

Anne Laxholm vil også berette om nogle af de udfordringer, parret mødte undervejs - ikke kun i dansekarrieren, men også i partnerskabet, ægteskabet og som iværksættere i firmaet Chrisanne. Hun vil naturligvis også komme ind på sin rolle som én af dommerne i det populære TV2-program, »Vild med Dans«, som hun har medvirket i siden programmets start i 2005.

Der er ingen tilmelding, og foredraget koster 25 kroner for medlemmer og 40 kroner for ikke-medlemmer. Der serveres kaffe og kage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk