23. september 2019
Klatreklubbens formand Kåre Ravnskov (til højre) betragter de nye lokaler på Fulbyvej som midlertidige. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Klatreklubbens formand Kåre Ravnskov (til højre) betragter de nye lokaler på Fulbyvej som midlertidige. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klatreklub rykker til nye lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klatreklub rykker til nye lokaler
Sorø - 10. januar 2019 kl. 14:01
Af Martin Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sorø Klatreklub har fundet midlertidige lokaler på Fulbyvej i Pedersborg til sine aktiviteter. Dermed undgår foreningen at skulle lukke, når det nuværende lejemål ophører den 30. juni i år.

- Børn og unge venter ikke på, at foreningen er klar igen. Så det betyder, at vi kan bevare vores tilknytning til de unge mennesker, siger Kåre Ravnskov til DAGBLADET og Sjællandske.

Han er formand for Sorø Klatreklub.

Foreningens nuværende lokaler ligger på Fulbyvej 4E i et erhvervsområde. Men der kan klubben ikke blive, fordi Sorø Kommune, der stiller lokalerne til rådighed, har solgt bygningen.

De nye lokaler ligger på Fulbyvej 4U, og det er lige ved siden af de nuværende lokaler.

Virksomheden Genbyg.dk A/S ejer bygningen, hvor Sorø Klatreklub har fået mulighed for at leje sig ind. I april og maj bliver lokalerne klargjort, og efter planen kan klatreklubben flytte sine aktiviteter til Fulbyvej 4U til juni.

Formand Kåre Ravnskov betragter de nye lokaler som midlertidige. Loftshøjden på 3,5 meter er nemlig et problem.

Klatreklubben har udset sig lokalet i det gamle kokslager ved Sorø Kultur- og Fritidscenter på Frederiksvej i Sorø. Men klatreklubben, kultur- og fritidscenteret og Sorø Kommune er ikke enige om, hvorvidt klatrerne kan rykke ind i kokslageret. Kåre Ravnskov og resten af foreningen satser dog på, at det kommer til at ske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk