20. november 2018
Kasper Mechlenburg lader hår og skæg vokse, så han til premieren på ?Røde Orm? 23. maj kan springe ud som viking. Foto: Bjarne Stenbæk
Kasper Mechlenburg lader hår og skæg vokse, så han til premieren på ?Røde Orm? 23. maj kan springe ud som viking. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kasper skal spille med i Røde Orm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kasper skal spille med i Røde Orm
Sorø - 11. februar 2018 kl. 14:55
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kasper Mechlenburg fra Munke Bjergby er med, når Det kongelige Teater i foråret og hen over sommeren sætter Frans G. Bengtssons verdenskendte roman "Røde Orm" op i Ulvedalen i Dyrehaven ved København. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Jeg har været til casting og er gået videre til selve forestillingen, fortæller Kasper Mechlenburg.

- Vi er gået i gang med prøverne og øver i øjeblikket en gang om ugen inde i Skuespilhuset i København. Der er bl.a. en del kampscener, så jeg skal lære at fægte med sværd. Jeg skal også lade hår og skæg gro - for jeg skal jo spille viking.

Kasper Mechlenburg var også med i opsætningen "Kong Arthur" sidste sommer, så han er en ganske rutineret statist. Tidligere har han også medvirket i Ruds Vedby Borgspil samt i teateropsætningen "Det store ædegilde" og "Lyden af publikum", ligesom han skal være med i Teatergruppen "De Slagfastes" opsætning af "Hvem har æren?" .

"Røde Orm" har premiere 23. maj. I hovedrollen som Røde Orm ses Andreas Jebro. Også Henrik Koefoed, Jens Andersen og Lars Lohmann står på rollelisten.

Det er norske Frede Gulbrandsen, der står for iscenesættelsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk