22. oktober 2021
Katrine Rogert Skovsgaard fra INbetween står nu i spidsen for Sorø Handel og Service. Foto: Ulla Grundtvig Brask
Katrine Rogert Skovsgaard fra INbetween står nu i spidsen for Sorø Handel og Service. Foto: Ulla Grundtvig Brask
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kampvalg: Ny bestyrelse i Sorø Handel og Service

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kampvalg: Ny bestyrelse i Sorø Handel og Service

På generalforsamlingen i Sorø Handel og Service i sidste uge blev der pludselig rift om bestyrelsesposterne. Det resulterede i kampvalg. Katrine Rogert Skovsgaard blev ny formand.

Sorø - 28. september 2021 kl. 12:03
Af Merete Jensen

I den forgangne uge var der generalforsamling i Sorø Handel og Service. Generalforsamlingen skulle have været afholdt i marts måned, men grundet corona var man nødt til at udskyde mødet.

Arrangementet foregik på Fam. Ægir med 32 fremmødte, heriblandt fire nye medlemmer: Bille & Bølle, Victoria Teatret, Style by S og Skjoldan Indretning.

Efter de indledende formalia kunne formand for SOHS, Lars Mortensen fra Restaurant Støvlet Katrines Hus, indlede med formandens beretning, som naturligvis var præget af de mange nedlukninger og aflysninger, coronaen havde forårsaget.

Derefter blev de fremmødte orienteret om diverse aktiviteter både i indeværende år samt næste år. Aktivitetsudvalget bestod op til mødet af ni medlemmer, men ved generalforsamlingen meldte fem nye medlemmer sig til udvalgsarbejdet.

Kampvalg

Efter fremlæggelse af regnskab og fastsættelse af kontingent var der valg til bestyrelsen - samt valg af to suppleanter.

På valg var Bettina Nielsen (AcaPella), Claus Hansen (Sorø Avis) og Katrine Rogert Skovsgaard (INbetween). Alle tre modtog gerne genvalg. Da både Pia Larsen fra Sejers Konditori og Louise Knudsen fra Lange Guld-Sølv-Ure ønskede at stille op, resulterede det i kampvalg.

Efter en skriftlig afstemning blev Claus Hansen, Louise Knudsen, Pia Larsen og Katrine Rogert Skovsgaard valgt til bestyrelsen, som ydermere består af Lars Mortensen (Støvlet Katrines Hus), Pernille Martine Pedersen (Te&Mere) samt John Rindal (Fam. Ægir).

Bettina Nielsen blev med stående bifald takket for det store arbejde, hun gennem de seneste seks år har ydet for handelsstandsforeningen.

Suppleanter blev Sanne Solstrand Olsen (Hos Olsen) samt Line Fransson (Sorø Blomster).

Ny bestyrelse

Umiddelbart efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig, og posterne som formand, næstformand og kasserer gik til henholdsvis Katrine Rogert Skovsgaard, Lars Mortensen og John Rindal.

- Som formand ønsker jeg at skabe en forening, hvor vi har lyst til at være aktiver for hinanden. Vi skal være mere sammentømrede, have positiv dialog, være synlige og sammen afholde projekter og events. Tiden er løbet fra at være konkurrenter! Vi er vigtige for hinanden, lyder det fra den nye formand, Katrine Rogert Skovsgaard. Hun fortsætter:

- Sorø er en by med kultur og natur, men handels- og detailmæssigt adskiller vi os også fra de andre byer. Her er anderledes varer i unikke butikker, og indehaverne og de ansatte har ofte tid og overskud til at tale med kunderne om både stort og småt.

Hvis man ønsker at vide mere om SOHS - eller ønsker at blive medlem, så kan man besøge formanden i INbetween på Storgade eller gå på hjemmesiden soroehandelogservice.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk