26. maj 2020
Joe Ibrahim præsenterede i efteråret sin nye app på restauranten, der også udlåner iPads til kunderne. Foto: Bjarne Stenbæk
gallery icon

Se billedserie

Joe Ibrahim præsenterede i efteråret sin nye app på restauranten, der også udlåner iPads til kunderne. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Joe har udviklet en app til take away

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Joe har udviklet en app til take away
Sorø - 20. maj 2020 kl. 20:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I et stykke tid har Café og Ristorante Valencia i Sorø som alle andre restauranter måttet holde skuden oven vande via take away. Og netop take away har været inspirationskilden til, at Joe Ibrahim har videreudviklet restaurantens app.

- Nu kan du bestille take away online, hvis du tilmelder dig, fortæller han.

- I app'en får du hele spisekortet. Du får også billeder af retterne på spisekortet og kan så foretage din bestilling. Bestillingen kan vi se på vores pc.

Faktisk kunne Valencia også bruge systemet på de iPads, som kunderne låner i restauranten.

- Men det gør vi nu ikke, siger Joe Ibrahim.

- Vi er i et servicefag, så det er vigtigt for os, at vi bevarer den tætte kontakt, vi har med kunderne. Det tror jeg i øvrigt også, at kunderne er glade for.

At det har været en svær tid for restaurationsbranchen, er der ingen tvivl om, men Joe Ibrahim sætter stor pris på den opbakning, kunderne har givet Valencia.

- Det gælder både de private og erhvervskunderne, siger Joe Ibrahim.

- Men nu er vi glade for, at vi har kunnet åbne for gæsterne igen.

Uden udfordringer er det dog ikke, for det regelsæt, restauranter skal arbejde efter, betyder, at Valencia kun kan have 30 gæster i restauranten mod normalt 70. Og uden for må der nu kun sidde to ved hvert bord mod normalt fire.

- Men vi skal nok få det til at fungere, siger Joe Ibrahim, der også fortsat håber på, at stigningen i take away kan bibeholdes og dermed dække den indtjening, restauranten mister på det reducerede antal pladser.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk