16. februar 2019
Stenlille Festival 2018 gav underskud. Der bliver ingen festival i 2019, og også halfesten er i fare for at blive aflyst. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Stenlille Festival 2018 gav underskud. Der bliver ingen festival i 2019, og også halfesten er i fare for at blive aflyst. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen festival til næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen festival til næste år
Sorø - 16. august 2018 kl. 10:54
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stenlille Festival 2018 kom ud med underskud, og derfor bliver der ingen lokal musikweekend i 2019. Også halfesten i januar er i fare for at blive aflyst.

Formanden for foreningen »Liv i Stenlille« Casper Hansen har givet op: »I siger, I vil have en lokal musikfestival. Når I får den, kommer I ikke. Hvad vil I så?«.

Hans ord handler om Stenlille Festivalen, som i år var lavet på en lidt anderledes måde: I stedet for dyre musiknavne og dyr entré var der mere ukendte musikere, men til gengæld var det billigt at komme ind på festivalen.

- Ideen var, at alle skulle have mulighed for at komme. Også en hel familie uden at det blev alt for dyrt, forklarer Casper Hansen. Det var det koncept, som Stenlille-borgerne havde efterspurgt.

Men festivalen i juni kom ud med et underskud.

450 betalende gæster om lørdagen er ikke nok til at få det hele til at løbe rundt.

- Hvis ikke vi kan få dækket underskuddet via sponsorater eller tilskud, så bliver vi nødt til at aflyse halfesten til januar. Det går ikke det her, siger Casper Hansen, der med sikkerhed kan sige, at der ikke kommer en Stenlille Festival i 2019.

Hvis der hverken er en halfest eller en festival under »Liv i Stenlille«, er det spørgsmålet, om foreningen overhovedet skal fortsætte, vurderer formanden.

Så er der nemlig kun sodavandsdiskoteket for de unge tilbage.

Der er generalforsamling i »Liv i Stenlille« den 13. september.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk