22. september 2020
Majbrit Jespersen, der er formand for Foreningshuset, stod også ved grillen og sørgede for de ristede pølser. Foto: Bjarne Stenbæk
gallery icon

Se billedserie

Majbrit Jespersen, der er formand for Foreningshuset, stod også ved grillen og sørgede for de ristede pølser. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indvielse og pølser på terrassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indvielse og pølser på terrassen
Sorø - 14. september 2020 kl. 18:57
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ikke mindst indvielsen af den nyanlagte terrasse, der var i fokus, da Foreningshuset i Slaglille-Bjernede lørdag holdt åbent hus.

Terrassen har fået støtte fra Nordea Fonden på 20.000 kroner, og så er den ellers etableret via frivillig arbejdskraft. Med til at gøre terrassen til et tilløbsstykke var det, at den relativt nyvalgte formand for Foreningshuset, Majbrit Jespersen, stod ved grillen og sørgede for, at det var ristede pølser med brød til gæsterne.

- Vi skulle jo have holdt åbent hus og indvielse af terrassen samtidig med 4H børnedyrskue, men coronaen betød jo desværre, at 4H måtte aflyse, siger Majbrit Jespersen.

- Men vi er glade for, at så mange alligevel er mødt frem. Et af hovedformålene med arrangementet er netop at få vist folk de mange muligheder, der i Foreningshuset.

Og mange muligheder er der. På dagen kunne gæsterne se kunstmalere, som både malede og udstillede værker. Der var opvisning af Country Linedance. Biavlerforeningen fortalte og solgte frisk honning. I kælderen kunne man besøge Kværkeby Slotracing, som er ved at gøre klar til opbygning af deres bane. Slaglille-Bjernede Gymnastik- & Idrætsforening satte sin oppustelige fodboldbane op. Der var en idé-tavle, hvor man kunne komme med forslag til nye anvendelsesmuligheder af Foreningshuset. Udenfor havde Slaglille-Bjernede 4H hoppepude, dåsekast, slå søm i, dobbeltski og andre kreative aktiviteter.

Arrangementet havde ligeledes besøg af en vædderkanin i indhegning samt boxertæven Ezza og hendes hvalp Jubii.

Indenfor var der forskellige krea-aktiviter, blandt andet perler, maling, træarbejde og smykkeværksted. På sportspladsen var der loppestande - og alt i alt blev det til et par hyggelige timer.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk