18. september 2020
Foto: Lars Sandager Ramlow
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrudstyvene er stadig glade for Sorø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrudstyvene er stadig glade for Sorø
Sorø - 26. januar 2020 kl. 07:46
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om antallet af indbrud er gået ned i stort set alle vores nabokommuner - Holbæk undtaget - så har indbrudstyvene stadig et godt øje til ejendomme i Sorø Kommune.

Det viser de netop offentliggjorte tal fra Danmarks Statistik. Tal, der er samlet af BoTrygt - et samarbejde mellem, Foreningen Realdania, Videncentret Bolius og Det Kriminalpræventive Råd.

Antallet af indbrud ligger i 2019 på i alt 196 i Sorø Kommune. Det er 12 flere end året før. 2018 var dog også et godt år for Sorø Kommune, da indbrudstallene i årene før da nåede helt op på 256.

Fordelt på kvartaler viser tallene også, at indbrudstyvene var mest aktive i Sorø Kommune i fjerde kvartal 2019. Her blev 69 indbrud begået. I første kvartal var der 56, i 2. kvartal 35 og i 3. kvartal 36.

Sorø adskiller sig dermed fra tallene på landsplan. Ser man på hele landet under ét gav 2019 det laveste antal indbrud i godt 35 år.

Nabohjælp kan være en måde at gøre det sværere for indbrudstyvene. I Sorø Kommune er der i dag registreret i alt 534 nabohjælpere.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk