26. november 2020
Kenneth Smith er skoleleder på Stenlille Skole. Han håber, at den hjemsendte afdeling af supercentret, kan være tilbage igen inden weekenden. Foto: Jens Wollesen
Kenneth Smith er skoleleder på Stenlille Skole. Han håber, at den hjemsendte afdeling af supercentret, kan være tilbage igen inden weekenden. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hurtig indsats skal stoppe smitte i Stenlille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hurtig indsats skal stoppe smitte i Stenlille
Sorø - 27. oktober 2020 kl. 18:54
Af Bjarne Stenbæk

En elev i Stenlille Skoles supercenter er testet positivt.

En hurtig indsats skal sætte en effektiv stopper for, at corona-smitten breder sig på Stenlille Skole. En elev i skolens supercenter er testet positiv, og det samme er en forælder. Det har betydet, at 10 elever og fire af skolens medarbejdere er sendt hjem for at blive testet.

- Så snart, vi fik melding om den positive test, blev klassekammerater og det tilknyttede personale sendt hjem. Det skete mandag klokken 13.00, fortæller skoleleder Kenneth Smith.

- Nu skal elever og personale så testes. Vi har ikke meldinger om andre med symptomer, så vi håber, at elever og personale er i skole igen inden weekenden.

Sundhedsstyrelsens vejledning siger, at man som nær kontakt til en smittet skal testes fire dage efter, at man kan være blevet smittet. En ny test skal så foretages på sjette-dagen.

Den pågældende elev var i skole sidste gang i torsdags, så elever og personale kunne mandag straks gå i gang med tests.

- Vi har forsøgt at spore, hvor smitten kan være opstået, fortæller Kenneth Smith.

- Eleven er blevet smittet i hjemmet, men det er ikke til at sige noget nærmere om, hvem der har været familiens smittekilde. Desværre.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk