27. maj 2020
Der må gerne ske noget fornyelse i forbindelse med bankospillene i Pedersborg Forsamlingshus, mener foreningerne PGI og Huset. Foto: Merete Jensen
Der må gerne ske noget fornyelse i forbindelse med bankospillene i Pedersborg Forsamlingshus, mener foreningerne PGI og Huset. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp med at nytænke bankospil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp med at nytænke bankospil
Sorø - 18. oktober 2019 kl. 13:13
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hver uge er der bankospil i Pedersborg Forsamlingshus, og nu er det på tide, at der sker lidt fornyelse. Det mener de to foreninger PGI og Huset, der derfor har sat en Idékasse op på stedet.

Her kan man anonymt lægge sit forslag i, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Vi håber, at mange vil benytte sig af det og hjælpe os videre med en form for fornyelse af spillet. Det kan også være, at man har ris eller ros til spillet eller gevinstlisten. Vi håber virkeligt, at folk vil bruge Idékassen og hjælpe os videre, for vi syntes, vi er kørt fast i en ren rutineaften, når sådan et bankospil finder sted. Hjælp os med noget nytænkning, opfordrer Ole Petersen, der er talsmand for de foreninger.

Man skal komme med forslagene inden den 12. november, hvor de to foreninger mødes for at planlægge det næste års bankospil.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk