6. maj 2021
Novelyn og Michael Maale står bag Dianalund Centrets nyeste butik, Tiffani. Den åbner torsdag den 15. april. Foto: Charlotte Koefoed
Novelyn og Michael Maale står bag Dianalund Centrets nyeste butik, Tiffani. Den åbner torsdag den 15. april. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her åbner en ny butik på torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her åbner en ny butik på torsdag
Sorø - 09. april 2021 kl. 12:05

Mens hele Dianalund Centret kan åbne dørene til butikkerne tirsdag den 13. april, må kunderne vente til torsdag den 15. april med at kigge ind i centrets nyeste butik, Tiffani.

Regeringens genåbningsplan giver grønt lys for, at butikker i centre nu kan åbne tirsdag den 13. april.

Det glæder man sig til i alle de eksisterende butikker i Dianalund Centret, men i centrets nyeste butik er der ekstra glæde.

De kan nemlig slå dørene op for allerførste gang torsdag den 15. april, og det glæder Novelyn og Michael Maale sig utrolig meget til.

- Vi har allerede lavet en webshop, som er lige på trapperne, og så snart udlejer er færdig med de sidste dejalter, rykker vi vores varelager over i butikken her og begynder at indrette os, fortæller Novelyn Maale, som sammen med sin mand, Michael Maale, sælger børnetøj, dame og herretøj.

- Vi begynder med et bredt udvalg og udvider sortimentet, når vi har set, hvordan det ser ud med efterspørgsel og kundernes behov, fortæller Novelyn Maale.

Hun har tidligere arbejdet med tøjbutikker i Filippinerne, og det var først og fremmest manglen på en børnetøjsbutik, der satte skub i planerne om at åbne butik selv.

- Vi synes der manglede et tilbud til børnefamilierne her i byen, så det håber vi vil blive taget godt imod, siger parret, der har boet i Dianalund siden 2013.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk