21. januar 2019
Ægteparret Anika og Marco Pautsch i privatboligen som også huser både tattoo-shop og skønhedsklinik. Foto: Merete Jensen
gallery icon

Se billedserie

Ægteparret Anika og Marco Pautsch i privatboligen som også huser både tattoo-shop og skønhedsklinik. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Han laver tatoveringer - hun kan fjerne dem igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han laver tatoveringer - hun kan fjerne dem igen
Sorø - 18. december 2017 kl. 06:02
Af Merete Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Sømosevej 36 - ikke langt fra Torvet i Dianalund - har 32-årige Marco Sørby Pautsch etableret en tattooshop, »Simple Tattoo & Piercing«, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Tattooshoppen har efterhånden ligget på den nuværende placering i tre år, men hvad de færreste ved, er, at hans hustru, Anika Pautsch (31), har uddannet sig i blandt andet ansigtsbehandlinger og - at fjerne tatoveringer.

Faktisk i de samme lokaler under navnet »Simple Beauty by Pautsch«.

- Vi har da fået nogle sjove bemærkninger om, at jeg laver tatoveringerne - og at Anika fjerner dem, siger Marco Sørby Pautsch.

Marco er uddannet socialpædagog og har i forbindelse med årsskiftet fået nyt job på den sikrede institution Stevnsfortet, hvor han skal arbejde med kriminelle unge.

Et område han kender temmelig godt, og hvor arbejdstiderne giver mulighed for at drive tattooshop ved siden af.

- Kombinationen af mine to jobs er helt optimal, siger Marco Sørby Pautsch.

Anika Pautsch blev i 2006 uddannet tandklinikassistent, men for tre år siden var hun igennem et sygdomsforløb, som samtidig gav tanker om nye drømme for fremtiden.

En fremtid som selvstændig. Hun kan blandt andet fjerne tatoveringer, men hun kan også foretage andre behandlinger i huden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk