10. maj 2021
Jeppe Schou husker, hvordan det var at være indlagt som barn. Nu går han for andre indlagte børn. Foto: Børneulykkesfonden
Jeppe Schou husker, hvordan det var at være indlagt som barn. Nu går han for andre indlagte børn. Foto: Børneulykkesfonden
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Han går 100 km for indlagte børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han går 100 km for indlagte børn
Opdateret 16. april 2021 kl. 14:49
Sorø - 16. april 2021 kl. 14:00

Lørdag kl. 10 tager 22-årige Jeppe Schou fra Tuse Næs ved Holbæk hul på en 100 km lang vandretur fra Kongskilde Friluftsgård til Tuse Næs.

Det gør han for at samle ind til Legeheltene, der sørger for leg og bevægelse for børn, der er indlagte på danske sygehuse.

Når Jeppe Schou føler særligt for den sag, skyldes det, at han selv var hospitals-indlagt som barn:

- Jeg husker tydeligt det utrygge ved det. Både fordi man jo var havnet der af en årsag, og fordi man jo ikke helt forstod, hvad der skete omkring en. De ansatte var selvfølgelig søde og hjælpsomme, men udover det, forbinder jeg intet positivt med det, husker han.

Som forberedelse til den lange tur, som han vil tilbagelægge i løbet af 24 timer, har han trænet på både blødt og hårdt underlag og i forskelligt terræn.

Hvis man vil støtte indsamlingen kan det ske via MobilePay-nummeret 516099 eller via såkaldte "kilometersponsorater" på https://kilometerdonation.dk/deltager/24-timers-loeb-for-legeheltene/jeppe-schou. Pengene doneres direkte til Legeheltene.

Legeheltene selv er meget glade for initiativet:

- Vi er vilde med, når ildsjæle som Jeppe gerne vil samle midler ind til vores arbejde, og vi sender masser af energi og hep med ham, når han går den lange tur, siger Henriette Madsen fra Børneulykkesfonden, der står bag Legeheltene.

Legeheltene er nu på 13 hospitaler i Danmark og Færøerne, men målet er at få Legehelte ud på alle børneafdelinger i Danmark.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk