18. oktober 2021
Halloween i Birkegårdens Haver er lig med nogle uhyggelige hyggelige dage. Foto: Birkegårdens Haver
gallery icon

Se billedserie

Halloween i Birkegårdens Haver er lig med nogle uhyggelige hyggelige dage. Foto: Birkegårdens Haver
Foto: Birkegårdens Haver
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halloween i Birkegårdens Haver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halloween i Birkegårdens Haver
Sorø - 11. oktober 2021 kl. 18:53

Fra lørdag den 16. oktober til den 24. oktober vil der være masser af gys og gru i Birkegårdens Haver. Alle dage er der åbent fra klokken 11-17.

Der vil være oplevelser for både børn og voksne, og traditionen tro vil haverne være pyntet med græskar, edderkopper, skeletter og fæle monstre.

I år er der bygget to spøgelseslabyrinter. Den lille labyrint er for børn under 7 år, og de voksne godt gå med ind i labyrinterne.

Der vil være flere familieaktiviteter. Man kan gå på skattejagt i haverne blandt græskarfigurerne, der er udstillet, men det er også muligt at skære sit eget græskar helt gratis.

Hvis du vil have græskarret med hjem, koster det dog 25 kroner pr. styk, men du kan også vælge at få det udstillet i Den Japanske Have, hvor de allesammen lyser op lørdag aften den 23. oktober, hvor indehaver Merry Sørensen har havevandring fra klokken 16.30.

Denne aften vil haverne være åbne til klokken 19, og det er muligt at tilmelde sig en burgerbuffet. Der skal dog bestilles bord på cafe@birkegaarden.dk, da der er et begrænset antal pladser.

Der vil også være mulighed for ATV-kørsel på marken, æselridning for de mindre børn, ansigtsmaling og mulighed for at riste skumfiduser ved bålpladsen.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk