16. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndværkere kan få kommunale opgaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndværkere kan få kommunale opgaver
Sorø - 14. juni 2019 kl. 18:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvert år har kommunen brug for hjælp til at få lavet både store og små opgaver på de i alt 323 bygninger, som kommunen råder over. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Vi vil gerne være fair over for alle, der har mulighed for at hjælpe med en faglighed, siger udviklingskonsulent i Sorø Kommune Ditte Pi Christensen.

- Derfor er der taget et digitalt system i brug, som den enkelte håndværker kan tilmelde sig kvit og frit. Kommunen opfordrer alle til at tilmelde sig systemet, for det er kun tilmeldte håndværkere, der bliver tildelt opgaver.

Hvis man har det bedste bud på en opgave til mere end 30.000 kr., er der yderligere brug for en erklæring, der viser, at man ikke har gæld til det offentlige. Denne erklæring koster 750 kr. og kan anvendes i seks måneder til alle opgaver, man måtte løse for en offentlig bygherre i hele Danmark.

Man kan læse mere på kommunens hjemmeside: soroe.dk/erhverv og under fanebladet 'Udbud og Indkøb' eller kontakt Team Indkøb på tlf.: 78 76 40 71 eller pr. mail: indkob@soroe.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk