17. september 2019
Anders Mikkelsen og Jesper I. Justesen skal fremover arbejde sammen i Karl Mertz-regis. Privatfoto
Anders Mikkelsen og Jesper I. Justesen skal fremover arbejde sammen i Karl Mertz-regis. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HMC Maskiner får ny ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HMC Maskiner får ny ejer
Opdateret 18. marts 2019 kl. 09:07
Sorø - 18. marts 2019 kl. 09:03
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HMC-Maskiner A/S, der har sin hovedafdeling på Kirkebjergvej 3 i Sorø, får ny ejer. Pr. 1. april 2019 overtager Karl Mertz A/S nemlig HMC Maskiner, der indtil overtagelsen også har en afdeling i Holbæk.

Karl Mertz overtager AGCO Full Line forhandlingen af Fendt og Massey Ferguson i det område HMC Maskiner hidtil har dækket og bliver hermed forhandler på størstedelen af Sjælland, Møn og Lolland-Falster med det brede produktprogram som AGCO tilbyder.

Karl Mertz A/S overtager alle medarbejdere og samler alle aktiviteterne i HMC-Maskiner A/S hidtidige domicil i Sorø. Det betyder, at det serviceværksted som HMC-Maskiner A/S hidtil har drevet i Holbæk, lukkes i forbindelse med overtagelsen, men Karl Mertz A/S sikrer service og reservedelsforsyning til kunderne fra Sorø-afdelingen.

- Tendensen med færre kunder og større enheder er klar, og for Karl Mertz A/S betyder det, at vi opnår en størrelse, hvor vi kan sælge og servicere maskiner til et større antal kunder samtidigt som vi får en mere effektiv drift, siger adm. direktør i Karl Mertz A/S, Anders Mikkelsen.

- Vi havde gerne set HMC-Maskiner A/S videreført, men må også erkende, at vores forhandlerdistrikt ikke åbnede mulighed for at opfylde kravene til AGCO's "Route 66", siger Jesper I Justesen på vegne af ejerkredsen i HMC-Maskiner A/S.

- Når nu beslutningen så er truffet, så er vi glade for at det netop blev Karl Mertz A/S, som kan overtage. Det er en forretning, som vi altid har haft stor respekt for, og vi er overbeviste om, at de kan sikre betjeningen af vores kunder og give vores medarbejdere en tryg fremtid. Det glæder os også, at alle vores dygtige medarbejdere kan fortsætte hos Karl Mertz A/S med de samme jobfunktioner, som de har haft hidtil.

Jesper I. Justesen fortsætter i øvrigt i Karl Mertz-regi som en del af salgsteamet..

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk