11. april 2021
Bettina Troest, indehaver af Fred. Jensen & Søn, glæder sig umådeligt meget til mandag, hvor kunderne atter kan bydes indenfor i butikken. 	Foto: Merete Jensen
Bettina Troest, indehaver af Fred. Jensen & Søn, glæder sig umådeligt meget til mandag, hvor kunderne atter kan bydes indenfor i butikken. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt nyt til de giftelystne og cykelglade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt nyt til de giftelystne og cykelglade
Sorø - 28. februar 2021 kl. 13:09
Af Merete Jensen

Mandag bliver en glædens dag for mange butiksindehavere. Hos Fred. Jensen & Søn samt BCS Banevejens Cykler & Sport er man allerede trukket i arbejdstøjet.

- Vi er afstressede, udhvilede og parate til at byde kunderne velkommen i butikken, og vi glæder os vildt meget, siger indehaver af Fred. Jensen & Søn, Bettina Troest.

Mandag bliver en glædens dag for mange butiksindehavere og deres ansatte, for regeringens seneste lempelser tillader en delvis genåbning af samfundet.

Hos Fred. Jensen & Søn har butikken været hermetisk lukket siden før jul sidste år, så der bliver stor gensynsglæde, når kunderne kigger ind fra på mandag.

- Vi har savnet at være her, og det bliver så godt at komme i gang igen. Men vi håber, at kunderne er tålmodige, for der vil naturligvis være restriktioner på, hvor mange der kan være inde i butikken ad gangen. Men vi skal nok sørge for at bytte julegaver fra mandag og 30 dage frem, lover Bettina Troest.

Hos BCS Banevejens Cykler & Sport er indehaver Flemming Damborg overrasket over, hvor mange kunder der har henvendt sig siden det seneste pressemøde.

- Torsdag morgen havde jeg seks reparationer i pipeline, men allerede torsdag eftermiddag var der booket 34 aftaler ind for de kommende dage. Det er altså også nu, at cyklen skal gøres klar til foråret. Det er jo lige om hjørnet, siger Flemming Damborg.

BCS Banevejens Cykler & Sport har haft åbent på værkstedet under nedlukningen, men det er der desværre ikke mange kunder, der har opdaget. Men selvom selve cykelbutikken har været tvunget til at holde lukket, så har Flemming Damborg alligevel formået at sælge fire cykler i alt - de skulle blot vises frem udenfor matriklen.

Men det har været alt for bøvlet - og absolut ikke særlig optimalt for hverken ham eller kunderne.

- Jeg glæder mig til at se fremad. Nu åbner butikken igen, dog kun for én kunde ad gangen i butikken og én på værkstedet - ud over personalet, siger han.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk