12. december 2017
Peter Leschly var direktør for Kongskilde Industries. Fredag eftermiddag fik hans sagt goddag til mange af dem, der var ansat samme sted i perioden 1965 til 1985. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Peter Leschly var direktør for Kongskilde Industries. Fredag eftermiddag fik hans sagt goddag til mange af dem, der var ansat samme sted i perioden 1965 til 1985. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gensynsglæde blandt gamle kolleger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gensynsglæde blandt gamle kolleger
Sorø - 23. september 2017 kl. 06:14
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er et stærkt bånd mellem virksomheden Kongskilde Industries i Sorø og medarbejderne.

En stor del af dem, der var ansat i Sorø-firmaet mellem 1965 og 1985 var fredag eftermiddag samlet igen for at mindes gamle dage og hinanden.

- Vi fandt frem til 170 navne. Desværre var en del af dem døde, men det er alligevel lykkedes at samle 72 til receptionen, fortæller Peter Leschly, som var ansat i firmaet i de 20 år. Blandt andet som direktør. Han er også initiativtageren til gensyns-arrangementet sammen med hustruen Bente Leschly. Hun var direktionssekretær i den samme periode.

I øvrigt nogle forrygende år, husker Bente Leschly. Hun mindes med særlig stor glæde den måde, som ledelsesrepræsentanter fra hele verden mødtes på dengang.

- Vi mødtes jo hjemme i privaten. De kom til os, og vi kom til dem. Det gjorde, at vi blev rigtig gode venner med mange af dem, fortæller Bente Leschly.

Lars Søemosegaard, der i dag er 72 år, pensioneret og bosiddende i Dianalund, husker tiden på Kongskilde Industries som »den bedste arbejdsplads i karrieren«. Han var ansat som eksportchef fra 1977 til 1987.

- Det var nogle ufatteligt spændende år. Der var meget energi på dette sted, og kreativiteten havde vide rammer, siger Lars Søemosegaard til DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk