27. februar 2020
Maries Festival Band indleder sæsonen i Vesthhuset søndag den 16. februar. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Maries Festival Band indleder sæsonen i Vesthhuset søndag den 16. februar. PR-foto
Foto: Frank Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fynbo og festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynbo og festival
Sorø - 13. februar 2020 kl. 15:32
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver fuld fart på start, når Vesthhuset på Frederiksbergvej i Sorø indleder forårssæsonen. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Vi tager for alvor hul på fredagscaféen, og her har vi oplevet så stor interesse for at optræde, at vi har fuldtegnet om fredagen indtil sommerferien, fortæller Peter Vesth.

- Fredag den 14. februar får vi besøg af Peter Fynbos Trio, og det er gamle gårdsange og lignende, som trioen præsenterer.

Fredagscaféen er fra klokken 15.00-18.oo, men det er ment som et café-arrangement, der ikke skal konkurrere med søndags- og torsdags-koncerterne, så de optrædende får i løbet af de tre timer en halv times tid på scenen.

Søndag den 16. februar får huset besøg af Maries Festival Band med Kristian Rusbjerg, der også er fast makker med Peter Vesth, som kapelmester. Der er tale om Mariehavens husorkester, og bandet leverer musik til fællessang. Der er otte bbilletter tilbage til arrangementet, der løber fra kl. 13.00-17.00.

Søndag den 23. februar er der også kun få billetter tilbage. Her får Vesthhuset besøg af trioen »Things We Do For Love«. Bag det engelske navn gemmer sig nogle af veteranerne i dansk populærmusik: Ivan Pedersen, Jørgen Thorup og Peter Busborg. Her er det ikke mindst flotte vokalharmonier, der satses på. Repertoiret består af en række egne kompositioner på dansk samt velklingende hits fra bl.a. Supertramp, 10CC og Queen.

Billetter kan købes på tlf. 20 21 02 32 eller mailen vesthhuset.bord@gmail.com.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk