18. oktober 2021
Anne Grete Rasmussen - alias Fru Grøn - har i adskillige år kæmpet for de lokale råvarer. Nu kommer de med i et tv-program.
Anne Grete Rasmussen - alias Fru Grøn - har i adskillige år kæmpet for de lokale råvarer. Nu kommer de med i et tv-program.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fru Grøn leverer urter til tv-program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fru Grøn leverer urter til tv-program
Opdateret 12. januar 2015 kl. 21:34
Sorø - 12. januar 2015 kl. 13:30
Af Lene Berthelsen

Anne Grete Rasmussen - lokalt bedre kendt som fru Grøn - har en lille finger med i spillet i et af afsnittene af TV2's nye serie »Danmarks bedste amatørkok«.

Første afsnit blev sendt 7. januar og foregik i Skagen, men turen kommer også til Vestsjælland - nærmere betegnet Sorø, når Alexander K. Beier og hans kæreste Line Jensen står i køkkenet.

Alexander K. Beier studerer på Ankerhus, og er bl.a. aktiv i Spis Sorø, som Anne Grete Rasmussen står bag.

- Da vi læste om konkurrencen gik vi straks i gang med at udarbejde forslag til en vild og lokal Sorø-menu. Råvarerne var vildt fra vores skove, fisk fra Tuelsø samt grøntsager, urter og frugter fra lokale producenter og min egen have, fortæller Anne Grete Rasmussen.

Det forslag var godt nok til, at et filmhold kom forbi for at lave en casting og godt nok til at skaffe adgang til konkurrencen.

Da Alexander K. Beier og hans kæreste skulle lave mad til selve programafsnittet blev der også hentet grøntsager og urter i Fru Grøns have.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk