19. marts 2019
Fra venstre er det Ane Popp-Kristensen fra VKST, Marianne Christophersen fra Strik til Afrika, og Lone Lisborg fra Frivilligcentret. De tre er ved at lægge sidste hånd på Frivillig Fredags-arrangementet. Foto: Bjarne Stenbæk
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre er det Ane Popp-Kristensen fra VKST, Marianne Christophersen fra Strik til Afrika, og Lone Lisborg fra Frivilligcentret. De tre er ved at lægge sidste hånd på Frivillig Fredags-arrangementet. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivilligdag med uddeling af priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivilligdag med uddeling af priser
Sorø - 12. september 2017 kl. 09:21
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frivillig Fredag i 2017-udgaven byder på to nyheder. Dels uddeler Sorø Kommunes social- og sundhedsudvalg årets to frivilligpriser på den dag, og dels er det i år rådgivningsselskabet VKST, der er vært for arrangementet. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Som en del af det lokale erhvervsliv vil vi gerne støtte og anerkende det frivillige arbejde, der ydes i Sorø Kommune, fortæller Ane Popp-Kristensen, kommunikationsansvarlig i VKST.

- Faktisk er VKST jo også foreningsejet, og vi har en bestyrelse, der leverer et stort stykke frivilligt arbejde. Ligeledes repræsenterer vi jo landbruget, der jo historisk er tæt knyttet til foreningskulturen.

Det var Munke Bjergby Borgerforening, der tog kontakt til VKST for at høre, om rådgivningsfirmaet var interesseret i at gå med i året Frivillig Fredag, og så kunne kommunens frivillig koordinator Lone Lisborg gøre aftalen færdig sammen med Ane Popp-Kristensen.

- Vi forventer, at der kommer cirka 200, siger Lone Lisborg.

Tilmeldingsfristen er sat til mandag den 18. september, og man skal melde sig til på info@frivilligcenter-soroe.dk eller tlf. 29 41 70 92. Det er gratis at deltage, og alle frivillige er velkomne.

Frivillig Fredag holdes fredag den 29. september fra klokken 18.00-21.00 på Fulbyvej 15 i Sorø. Efter velkomsten serveres der en let, kold buffet. Fra kloken 19.00 er der forskellige underholdningsindslag samt fællessang, og så skal frivilligpriserne uddeles. Inden aftenen rundes af, serveres der kaffe og kage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk