13. april 2021
På Sorø Privatskole har en gruppe forældre søsat en kampagne for at skaffe flere elever på 2. årgang fra august 2021. Foto: Sorø Privatskole
På Sorø Privatskole har en gruppe forældre søsat en kampagne for at skaffe flere elever på 2. årgang fra august 2021. Foto: Sorø Privatskole
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forældre vil skaffe nye klassekammerater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forældre vil skaffe nye klassekammerater
Sorø - 05. april 2021 kl. 06:13

Normalt er der ventelister til klasserne på Sorø Privatskole, men sådan er det ikke på dette skoleårs første årgang. Der er derimod plads til op til 10 elever på det klassetrin, der bliver til 2. klasse i august.

Skolens tre 1.klasser risikerer at blive slået sammen til to 2. klasser efter sommerferien - med mindre det er muligt at tiltrække flere elever til den kommende 2. klasse. Derfor er forældrene gået aktivt ind i en kampagne med videoindslag, plakater og flyers. Kampagnen skal tiltrække nye elever til skolen, så klasserne kan bevares.

- Vi må bare dele denne mulighed med andre, siger Jonas Christoffersen, far til Oliver i 1.Z.

Skolens ledelse sætter pris på forældrenes engagement-

- Vi er heldige, at vi i vores 1. klasser har nogle meget engagerede og aktive forældre, der er gået sammen om denne kampagne for at invitere flere elever til klasserne, siger skoleleder Nanna Kofoed Øhrgaard.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk