20. juli 2019
I begyndelsen af februar demonstrerede utilfredse forældre mod lukningen af sprogklassen på Pedersborg Skole og supercentret på Holbergskolen i Dianalund. Foto: Per Christensen
I begyndelsen af februar demonstrerede utilfredse forældre mod lukningen af sprogklassen på Pedersborg Skole og supercentret på Holbergskolen i Dianalund. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forældre indkaldt til møde om sprogklassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forældre indkaldt til møde om sprogklassen
Sorø - 20. februar 2019 kl. 09:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forældre, der har børn i sprogklassen på Pedersborg Skole, er netop blevet indkaldt til et møde i begyndelsen af marts. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Det er et såkaldt revisitationsmøde, hvor det skal besluttes, hvor barnet skal gå i skole efter forløbet i sprogklassen.

Politikerne i børne- og undervisningsudvalget har nemlig sagt ja til at lukke sprogklassen. Og selvom sagen også skal behandles på det kommende byrådsmøde, før beslutningen er endelig, så er man allerede nu gået i gang med at forberede situationen. Det forklarer Henrik Madsen, der er børne- og familiechef i Sorø Kommune.

- Nu er vi nået så langt, at det peger i en retning, så nu kan vi begynde at blive konkrete. Vi skal lave nogle konkrete aftaler med forældrene om, hvad de gerne vil. Det går vi i gang med at forberede, og de samtaler tager vi snart fat på. Under alle omstændigheder skal vi vurdere tilbuddet til det enkelte barn en gang om året, og det er her i foråret, siger Henrik Madsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk