18. oktober 2019
Fodboldskolen for børn med diagnoser blev afviklet samtidig med den almindelige fodboldskole. Det er Lynge-Broby IF, der står bag initiativet.Foto: Anders Ole Olsen
Fodboldskolen for børn med diagnoser blev afviklet samtidig med den almindelige fodboldskole. Det er Lynge-Broby IF, der står bag initiativet.Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldskole videre i kamp om stor idrætspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldskole videre i kamp om stor idrætspris
Sorø - 17. november 2018 kl. 09:00
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lynge-Broby IF's fodboldskole for børn med diagnoser har vundet den regionale afstemning i kampen om Danskernes Idrætspris. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

Hele 38 pct. af alle afgivne stemmer på Sjælland og Lolland-Falster gik til fodboldskolen, der forgangne sommer blev afviklet for første gang med 16 deltagere.

Dermed er den særlige fodboldskole med videre til den landsdækkende semifinale, hvor syv skal skæres ned til tre finalister, der kæmper om prisen på100.000 kr.

»Der er desværre en del børn, som ikke uden videre har modet eller evnerne til at deltage i sommerens normale håndbold- og fodboldskoler. Mange af de børn har man imidlertid fundet plads til i Lynge-Broby Idrætsforenings fodboldskole for børn med diagnoser,« lyder dommerpanelets begrundelsefor, at netop LBI Fodboldskole gik videre i konkurrencen.

LBI's fodboldskole har givet børn med diagnoser de samme muligheder som andre børn, nemlig at deltage i en fodboldskole i løbet af sommerferien. På den måde har børnene kunnet tale med om de oplevelser, som sporten har givet dem i sommerens løb.

Bag Danmarks Idrætspris står e-boks, DR P4 og Danmarks Idrætsforbund, og den hylder de projekter, initiativer og ideer, der er med til at styrke fællesskabet og glæden ved at bevæge sig eller være aktiv i en forening.

Vinderen af Danskernes Idrætspris offentliggøres ved DR's show SPORT 2018 den 5. januar 2019.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk