24. september 2020
Der var godt fart i de unge, soranske sidevognspar. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Der var godt fart i de unge, soranske sidevognspar. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flot placering til ungt motocross-par

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot placering til ungt motocross-par
Sorø - 13. august 2020 kl. 05:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev til en flot 9. plads til Danmarks yngste sidevognshold, da Viktor Spangsø Andersen og Annsophie Archillas fra Sorø-egnen for første gang dystede med de voksne kørere, da der lørdag blev afviklet 1. afdeling i sidevognsmotocross på Slagelse MX-bane. Coronaen betød, at stævnet blev afviklet uden tilskuere.

Team AA Sidecarcross hedder Sorø-holdet, og det kan være en ganske stor udfordring at dyste mod de voksne, når man selv kun lige er fyldt 13 år, så de to unge med Viktor som »driver« og Annsophie som »passenger« havde sommerfugle i maven inden start.

En løbsdag består af 20 minutters træning og tidskvalifikation, første heat på 20 minutter og andet heat på 20 minutter. Træningen gik som ventet, og de to endte som nummer 12 og sidst - men alligevel var humøret højt, og de så frem mod første heat.

Da starten gik til første heat, var de i den sidste halvdel af feltet, men ved stædighed og godt teamwork endte de på 10. pladsen. Trods varmen og kampen mod trætheden var humøret højt, og det resulterede også i en 10. plads.

Sammenlagt rakte de to 10. pladser faktisk til en samlet 9. plads, hvilket var langt over forventning.

Udover DM deltager teamet også i Kidssidecar, som er en løbsserie for børn og ungdom i Holland. På grund af corona køres det første løb først den 29. august og efterfølgende løb i september.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk