24. august 2019
Nu kan borgere i Sorø Kommune også benytte flextur som del af Rejseplanen. Foto: Movia
Nu kan borgere i Sorø Kommune også benytte flextur som del af Rejseplanen. Foto: Movia
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flextur er nu en del af rejseplanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flextur er nu en del af rejseplanen
Sorø - 06. oktober 2018 kl. 10:53
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som et forsøg er flextur nu blevet en del af Rejseplanen i Sorø Kommune. Det betyder, at man kan bestille en flextur, hvis bus og tog ikke dækker hverken helt eller delvist. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Ordningen er for alle. På sigt er det tanken, at ordningen skal gælde i alle kommuner på Sjælland, der ønsker at tilbyde flextur i Rejseplanen.

Kalundborg og Roskilde Kommuner har siden foråret deltaget i det samme forsøg. Her viser erfaringerne, at især de unge har taget den nye mulighed med Rejseplanen til sig. Fra 1. marts til 31. august i år har i alt 96 benyttet sig af flextur via Rejseplanen i de to kommuner.

Det er Rejseplanen, der sørger for at kombinere de forskellige transportformer flextur, bus og tog - så kunden får den mest optimale rejse. Og i de få tilfælde, at det ikke er muligt at tage en bus eller tog på dele af rejsen, tilbydes en flextur hele vejen.

En flextur vil koste 24 kr. uafhængigt af rejsens længde. Ordningen er for alle. Man betaler med betalingskort, når man bestiller turen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk