22. september 2019
Der er mulighed for at få mere at vide om det kommende sporarbejde ved et åbent hus-arrangement på Sorø Station den 28. marts klokken 17 til 19. Foto: Kenn Thomsen
Der er mulighed for at få mere at vide om det kommende sporarbejde ved et åbent hus-arrangement på Sorø Station den 28. marts klokken 17 til 19. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få mere info om kommende sporarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få mere info om kommende sporarbejde
Sorø - 22. marts 2019 kl. 19:02
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et omfattende sporarbejde i perioden mellem marts og juni 2019 kommer også til at påvirke passagererne til og fra Sorø Station. Men hvordan og hvor meget?

DSB, BaneDanmark og Sorø Pendlerklub vil gerne informere og svare på spørgsmål og inviterer til åbent hus på Sorø Station (forhallen) torsdag 28. marts klokken 17 til 19.

Her kan du tale med repræsentanter fra DSB og BaneDanmark, som kan svare på spørgsmål og afklare konsekvenser og muligheder forud for sporarbejdet.

Der bydes på kaffe/te.
Der har været et lignende arrangement i Slagelse i begyndelsen af marts.

Rejser til og fra Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted vil blive berørt af arbejdet omkring Ringsted, fordi der i perioder kun kan køre ganske få tog eller slet ingen på sporene igennem Ringsted.

Første fase af sporarbejdet er fra søndag den 24. marts til og med lørdag morgen den 30. marts, men det har ingen betydning for passagerer til og fra Sorø.

Fase 2 i arbejdet er fra lørdag morgen den 30. marts til og med onsdag aften den 17. april samt den 23. april. I den periode vil der køre færre tog i timen - både i myldretiden og uden for myldretid.

Fase 3 er fra onsdag aften den 17. april til og med mandag den 22. april (påsken). I denne periode vil der være togbus mellem Nyborg og Roskilde, så rejsetiden bliver længere

I fase 4 - fra onsdag den 24. april til og med den 12. juni - kommer der også ændringer, men de er ikke offentliggjort endnu.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

ugb

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk