24. februar 2020
Mette Barfoed bor i Pedersborg. Privatfoto
Mette Barfoed bor i Pedersborg. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et nyt alternativ til taleterapi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et nyt alternativ til taleterapi
Sorø - 19. november 2019 kl. 14:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre døtre, herunder to med sjældne handicap og mange udfordringer som angst, OCD, ADHD og autisme, vendte op og ned på alting for Mette Barfoed, der bor i Udsigten i Pedersborg ved Sorø.

Hun sagde sit job op og valgte at passe sine døtre i eget hjem for at undgå institutioner. Hun har gennem 26 år haft et tæt samarbejde med læger og specialdiætister, og nu har Mette Barfoed valgt at omsætte sin egen uddannelsesrejse ind i kostens univers til en holistisk kostuddannelse. Hun tilbyder uddannelsen via Energipsykologi Danmark. Mette Barfoed har fået godkendt en helt ny uddannelse i Danmark: EFTMR-Terapeut-uddannelsen.

Uddannelsen tager udgangspunkt i traumeterapi, og uddannelsen er et alternativ til taleterapi. Alt dette kan man høre mere om til en intro-aften den 26. november klokken 19 til 21. Det er hos Sorø Akupunktur og Qi Gong, Østergade 4, Sorø. Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig på mail@energipsykologidanmark.dk eller ring 24609837.

Ud over Mette Barfoed vil lærer/pædagog være til stede i forhold til at dele erfaringer omkring EFT-uddannelserne og trivsel. Aftenen handler om energipsykologi og børn og unge med udfordringer, og den er målrettet målrettet forældre til børn med angst, diagnoser etc. samt lærere, pædagoger, psykologer, psykoterapeuter. Der er flere oplysninger om uddannelsen og terapiformen på www.energipsykologidanmark.dk.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk