27. maj 2019
Rundkørslen på Elmebjergvej ved Kalundborg har været i brug meget længe, men den er ikke gjort færdig. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Rundkørslen på Elmebjergvej ved Kalundborg har været i brug meget længe, men den er ikke gjort færdig. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Entreprenøren er meget optimistisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Entreprenøren er meget optimistisk
Sorø - 13. august 2018 kl. 05:51
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indehaveren af SMB bekræfter, at der er en uoverensstemmelse med Vejdirektoratet omkring rundkørslen på Elmebjergvej. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Pedersborg: Når arbejdet med rundkørslen på Elmebjergvej/Kalundborgvej ligger stille og har gjort det i lang tid, er det, fordi Vejdirektoratet og entreprenøren har et uafklaret mellemværende.

Det forklarede projektleder Neal Mcmullan fra Vejdirektoratet til avisen forleden. Ifølge projektlederen handler det om, at Vejdirektoratet er uenige med entreprenøren om økonomi og kvaliteten af arbejdet.

Det er Svendborg-firmaet SMB, der er entreprenør på opgaven. Indehaver Steffen Birkeholm bekræfter, at der er en uoverensstemmelse mellem parterne, og det er grunden til, at arbejdet ikke er blevet gjort færdigt.

- Det er korrekt, at det handler om økonomi. Det er også korrekt, at det er deres vurdering, at arbejdet ikke er godt nok. Jeg mener noget andet, siger Steffen Birkeholm.

Han er optimistisk med hensyn til snart at få en aftale på plads.

- Jeg vil meget gerne have lavet arbejdet færdigt hurtigst muligt, siger han.

Steffen Birkeholm ønsker ikke at udtale sig yderligere om sagen.

Vejdirektoratet og Sorø Kommune deles om udgiften til anlægget af rundkørslen, men det er Vejdirektoratet som styrer projektet. Sorø Kommune vil ikke betale den sidste million kroner til projektet, før der er et færdigt resultat, oplyser ingeniør René Nielsen fra Sorø Kommune.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk