23. september 2019
Adm. direktør i Rent Estate, Frank Buch-Andersen fotograferet ved Energiens Hus, da Rent Estate overtog i 2011. Nu er virksomheden klar til at sælge. Foto: Thomas Olsen
Adm. direktør i Rent Estate, Frank Buch-Andersen fotograferet ved Energiens Hus, da Rent Estate overtog i 2011. Nu er virksomheden klar til at sælge. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Energiens Hus sat til salg for knap 42 mio. kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Energiens Hus sat til salg for knap 42 mio. kr.
Sorø - 09. januar 2019 kl. 08:59
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Energiens Hus er netop blevet sat til salg af Rent Estate, der har ejet det store erhvervs-kompleks siden 2011. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

Ejendommen, der er på 6722 kvm og ligger på en 21.521 kvm. stor grund, er sat til salg for lige knap 42 mio. kr.

Det er alene ønsket om at koncentrere virksomheds-væksten i det storkøbenhavnske område mellem Lyngby, Roskilde og Køge, der har fået Rent Estate til at sætte Energiens Hus til salg, siger adm. direktør i Rent Estate, Frank Buch-Andersen til Dagbladet og Sjællandske:

- Energiens Hus er vores eneste ejendom udenfor Storkøbenhavn, og selv om vi har været meget glade for at have ejendommen, så betyder afstanden noget. Og selv om afstanden hele tiden har været der, så føler vi det mere nu. I stedet vil vi koncentrere os om vækst - også på boligområdet - i det storkøbenhavnske, siger Frank Buch-Andersen.

Hvis det lykkes Rent Estate at sælge Energiens Hus til den udbudte pris, vil Rent Estate også tjene en pæn sum penge. Ligesom virksomheden har gjort på Energiens Hus før.

Rent Estate købte nemlig Energiens Hus første gang i 2007 og betalte dengang 17 mio. kr. for ejendommen. Et år senere solgte Rent Estate igen og fik 28 mio. kr. for Energiens Hus.

I 2011 stod Rent Estate igen som køber og lagde 25 mio. kr. for Energiens Hus. Og nu er ejendommen - som i de mellemliggende år er blevet godt 1000 kvm. større og også moderniseret - altså sat til salg for helt præcis 41.950.000 kr.

Betyder det så, at Rent Estate vil stå der igen om nogle år som køber, hvis markedet er til det?

Frank Buch-Andersen slår en høj og hjertelig latter op:

- Ha, ja det kunne man måske tro, men det er altså ikke med det for øje, at vi har valgt at sælge Energiens Hus nu. Det er som sagt af strategiske årsager, fordi vi vil koncentrere os om Storkøbenhavn.

Hvis det ikke lykkes at sælge, bliver Rent Estate bare »den glade fortsætter«, som Frank Buch-Andersen formulerer det:

- Det er jo en god ejendom, og den har stort set været fuldt udlejet de senere år. Så kører vi bare videre. Den skal ikke sælges for enhver pris.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk