13. december 2019
Billedet er fra tidligere høslet-kursus med Sorø Kodriverlaug. Privatfoto
Billedet er fra tidligere høslet-kursus med Sorø Kodriverlaug. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En sommerdag på engen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En sommerdag på engen
Sorø - 21. juli 2019 kl. 10:08
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sorø Kodriverlaug inviterer lørdag 27. juli til en sommerdag på engen i Bimosen ved Sorø, hvor man kan prøve at udleve sine »Bonderøvs«-drømme.

Mellem kl. 11 og 14 er der nemlig mulighed for at lære at slå græs med le. Man kan låne en le, men er også velkommen til at tage sin egen med, hvis man har en sådan. Man lærer også, hvordan græsset lægges til tørre, så det bliver det brugbart hø.

Fra kl. 14 til 15 vil der være en rundvisning i Bimosen med deltagelse af folk, der ved noget om planter, sommerfugle og fugle.

Hvis man vil være med fra start, er mødestedet ved starten af Sorte Linje ved Næstvedvej - lige ved bygrænsen - og tidspunktet er kl. 10.30. Hvis man er stedkendt i Sønderskoven, kan man også bare selv støde til i Bimosen. Bilkørsel er ikke tilladt uden særlig aftale med skovens ejer, Stiftelsen Sorø Akademi.

Hvis man først vil være med til rundvisning, er der opsamling kl. 13.45 ved Næstvedvej.

Man skal selv have mad og drikke med - og praktisk fodtøj. Det er gratis at deltage. Tilmelding skal ske på mail soroe@kodriverlaug, hvor man fortæller, hvilken del man vil være med til, og om man ønsker opsamling ved Næstvedvej. Yderligere oplysninger på www.kodriverlaug.dk.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk