4. april 2020
Der er fokus på Margaret Atwood, når Sorø Bibliotek viser portrætfilmen af hende og efterfølgende live-transmitterer fra Den Sorte Diamant. Pressefoto
Der er fokus på Margaret Atwood, når Sorø Bibliotek viser portrætfilmen af hende og efterfølgende live-transmitterer fra Den Sorte Diamant. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En aften om Atwood

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En aften om Atwood
Sorø - 22. februar 2020 kl. 20:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag den 25. marts klokken 19.00-21.30 er der mulighed for at se dokumentarfilmen »Margaret Atwood: A Word after a Word after a Word is Power« på Sorø Bibliotek. Filmen handler om forfatteren bag »Tjenerindens Fortælling« og efterfølgeren »Gileads Døtre«.

I denne portrætfilm følger man den ukuelige 80-årige Atwood på hendes tour verden rundt i forbindelse med den længe ventede udgivelse af »The Testaments«, der sidste år er udkommet på dansk med titlen »Gileads Døtre«.

Filmen giver et indblik i et liv centreret omkring Atwoods passion for både litteratur, politik og natur, og gennem arkivklip og interviews tegnes et billede af en kvinde, der livet igennem har sagt, hvad hun mente og sat handling bag sine ord.

Efter dokumentarfilmen live-transmitteres der fra Den Sorte Diamant, hvor Bo Green Jensen, en af de danske forfattere og filmkritikere, som er inspireret af Atwoods forfatterskab, kan opleves i en samtale med Lise Bach Hansen. Hun leder til daglig International Forfatterscene i Den Sorte Diamant.

Aftenen rundes af med et nummer opført af Den Kgl. Opera fra Atwoods prisbelønnede roman, som nu bliver opført på Operaens store scene: »The Handmaid's Tale«.

Arrangementet foregår på Sorø Bibliotek, og billetter á 25 kroner sælges fra den 25. februar på bibliotekerne i Sorø og Dianalund og på hjemmesiden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk