26. oktober 2020
Ellen Marie Holst-Sørensen bliver udråbt som vinder af årets cyklist af politiassistent Torben Christensen. Foto: Bjarne Stenbæk
gallery icon

Se billedserie

Ellen Marie Holst-Sørensen bliver udråbt som vinder af årets cyklist af politiassistent Torben Christensen. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ellen cykler fejlfrit - det kommer helt af sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ellen cykler fejlfrit - det kommer helt af sig selv
Sorø - 23. september 2020 kl. 16:54
Af Bjarne Stenbæk

Frederiksberg Skole vandt skolekonkurrencen - Ellen Marie Holst-Sørensen vandt cyklen.

Det blev 13-årige Ellen Marie Holst-Sørensen, der sikrede sig førstepræmien - et ny cykel til 5.000 kroner - da lokalpolitiet med Sorø Spare- og Laanekasse som sponsor afviklede årets cykelfinale.

Selvfølgelig, fristes man til at sige, for Ellen cyklede fejlfrit både på manøvrebanen og i den praktiske prøve i byen. Nu kunne det jo være, at hun bare havde en »god dag« - men nej. Også da klasserne mødtes til indledende runde gennemførte Ellen begge prøver uden fejl, så glem det der med, at det var en tilfældighed.

Ser på mulighederne

Men hvordan kan det så lade sig gøre?

- Ja, det ved jeg faktisk ikke, svarer hun.

- Måske er det, fordi jeg cykler meget. Jeg har da trænet en enkelt gang på manøvrebanen, og jeg har også været igennem ruten et par gange op til finalen - men ikke mere end det.

Den nye cykel kan inden for de 5000 kroner byttes til den model, Ellen selv ønsker - men måske ønsker hun det slet ikke.

- Jeg er glad for den cykel, jeg har, siger hun.

- Den fik jeg sidste sommer, så den står ikke lige til udskiftning, men nu ser jeg på de muligheder, der er, og først derefter træffer jeg beslutning om, hvad der skal ske.

På de to øvrige præmiegivende pladser kom Sofie Krog og Storm Gabriel Holst Larsen. De vandt gavekort til Sorø Handelsstandsforening på henholdsvis 500 og 400 kroner.

Frederiksberg i top

Normalt er cykelkonkurrencen for 6. klassetrin, men på grund af corona måtte konkurrencen i år udsættes - så nu er 6. klasserne blevet til 7. klasser.

I alt 22 havde kvalificeret sig til finalen, og politiassistent Torben Christensen kunne uddele ros til eleverne for et generelt højt niveau. Der var relativt få fejl i det hele taget, og den praktiske prøve gennemførte fire elever helt uden fejl.

Deltagerne i år kom fra Pedersborg Skole, Sorø Privatskole, Sorø Borgerskole og Frederiksberg Skole. Stenlille Skole plejer også at være med, men denne gang kunne dysten ikke lige passes ind i efterårets planer.

I skolekonkurrencen vandt Frederiksberg Skole med lærer Søren Johansen som coach med 470 point foran Sorø Privatskole med 448, Sorø Borgerskole med 356 og Pedersborg Skole med 317 point.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk