23. april 2019
Fra Stephany Sanossians billedserie »Aleppo Fashion Week«.
gallery icon

Se billedserie

Fra Stephany Sanossians billedserie »Aleppo Fashion Week«.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eftertænksom fotokunst fra to søstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eftertænksom fotokunst fra to søstre
Sorø - 18. juli 2018 kl. 19:32
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Galleri Tidsrum, Ougtved 2, Ruds Vedby, åbner lørdag den 21. juli dørene op for en sommerudstilling med fotokunst under overskriften "Perspective 101". Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

Udstillerne er to søstre, Stephany og Angelique Sanossian, som i dag er bosiddende i henholdsvis Barcelona og København, men er opvokset i Aleppo i Syrien, og deres familie har armenske rødder. Begge er aktive fotokunstnere, men det er første gang, de udstiller sammen.

Stephany Sanossians billedserie "Aleppo Fashion Week" er ikke ment som et udtryk for krig, ødelæggelse og nostalgi, men en idé om at kunst kan bygge på eksisterende billedelementer, som ved at blive tilføjet hinanden, skaber et nyt stykke kunst.

"Aleppo Fashion Week" er derfor kombinationer af elementer, som har fascineret kunstneren.

Angelique Sanossians billedserie "Strolling Copenhagen" tager udgangspunkt i den nye verden efter Aleppo. På spadsereturen gennem København præsenteres barnevognen (og barnet) for den nye virkelighed i og på Københavns gader og pladser for hinanden.

Billedserien er tillige udtryk for, at det er et privilegium at føde i Danmark, og følge Søren Kierkegaards råd om at gå sig lykkelig - du kan gå fra alle sorger og bekymringer.

Udstillingen åbner den 21. juli kl. 14 -17 og er herefter åben hver torsdag, fredag, lørdag og søndag fra kl. 12 -17 til og med søndag den 2. september.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk