30. oktober 2020
Sorø Gymnastikefterskole er tilbage for fulde omdrejninger igen. En enkelt corona-smittet elev betød, at hele skolen måtte lukke ned. Foto: Thomas Olsen
Sorø Gymnastikefterskole er tilbage for fulde omdrejninger igen. En enkelt corona-smittet elev betød, at hele skolen måtte lukke ned. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterskole i fuld vigør efter corona-nedlukning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterskole i fuld vigør efter corona-nedlukning
Opdateret 22. september 2020 kl. 11:02
Sorø - 22. september 2020 kl. 10:42

Sorø Gymnastikefterskole kunne fredag notere, at der atter er fuldt hus på skolen, hvor undervisningen nu igen kører normalt.

Sidste fredag lukkede skolen, da en elev blev konstateret smittet med Covid-19.

- Allerede lørdag havde 80 procent af eleverne fået foretaget en test. Det samme gjaldt 90 procent af personalet, fortæller afdelingsleder Rasmus Fouirnaies Vinther Sinding.

For elevernes vedkommende blev yderligere 10 procent testet søndag, mens syv procent fulgte efter mandag og de resterende tre procent om tirsdagen.

- Så man må sige, at det er gået hurtigt med at blive testet. Faktisk er en del elever og medarbejdere testet to gange, fortsætter Rasmus Sinding.

- Om aftenen onsdag den 16. september var 80 procent af eleverne tilbage på skolen igen, og fredag var der så fuldt hus. Vi har kun haft en enkelt smittet elev, og det er vi glade for.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk