23. november 2017
En 39-årig mand står til bøde, efter hans affald er blevet dumpet i skoven. Personlige papirer i bunken af affald afslørede manden. Foto: Mette Handberg
En 39-årig mand står til bøde, efter hans affald er blevet dumpet i skoven. Personlige papirer i bunken af affald afslørede manden. Foto: Mette Handberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterlod bjerg af skrald i skoven: Nu er han afsløret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterlod bjerg af skrald i skoven: Nu er han afsløret
Sorø - 15. marts 2017 kl. 10:44
Af Jeppe Jul Garnak
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 39-årig mand fra København står til en bøde, efter en bunke affald og dagrenovation fra hans bolig tirsdag eftermiddag blev fundet i skoven ved Parnasvej i Sorø.

I stedet for at ende på genbrugsstationen var affaldet blevet læsset af i en stor bunke i skoven, og det opdagede soraner Mette Handberg, da hun gik en tur i området. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Jeg blev bare så træt af det. Det er smadder frustrerende, det synes jeg, siger hun.

Mette Handberg går jævnligt tur med sine hunde i skoven, og hun oplever indimellem, at der bliver læsset affald af i det område.

- Det er et sted, hvor man lige kan bakke ind og smide affaldet ud. Men det har krævet en vis frækhed at gøre det, for det var ret meget affald, der lå derude i går, siger hun.

Det kan være svært at finde ejeren af en bunke affald, men gårsdagens »skovsvin«, som politiet kalder ham, havde ikke fået slettet sine spor.

Blandt affaldet lå nemlig en række personlige papirer, som pegede i retningen af ejeren. Det fortæller vagthavende hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet modtog tirsdag klokken 12.43 en anmeldelse om affaldet, og i affaldsbunken lykkedes det at finde oplysninger om, hvem affaldet tilhørte.

Indehaveren af skraldet viste sig at være en 39-årig mand fra København. Da politiet fik fat i ham, forklarede han, at han var flyttet, og at en bekendt havde kørt affaldet væk for ham.

Manden lovede at få ryddet op i skoven, men han risikerer stadig at få en bøde, oplyser politiet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk