23. september 2019
Det var i marts 2017, at borgmester Gert Jørgensen var med til at tage det første spadestik til den nye rundkørsel på Elmebjergvej ved Hørkram. Foto: Jens Wollesen
Det var i marts 2017, at borgmester Gert Jørgensen var med til at tage det første spadestik til den nye rundkørsel på Elmebjergvej ved Hørkram. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter to års arbejde er rundkørslen ved motorvejen snart færdig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter to års arbejde er rundkørslen ved motorvejen snart færdig
Sorø - 09. januar 2019 kl. 12:15
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var i marts 2017, at arbejdet med at lave en rundkørsel i krydset Elmebjergvej/Kalundborgvej begyndte, og planen var, at den skulle stå færdig i efteråret 2017.

Sådan gik det ikke, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Rundkørslen er for længst taget i brug, men den er først officielt færdig, når den i foråret 2019 får sidste slidlag lagt på.

- Hvis alt går efter planen nu, så bliver det i april 2019, siger Neal McMullan, der er projektleder i Vejdirektoratet, som betaler halvdelen af udgiften til rundkørslen. Sorø Kommune betaler den anden halvdel.

I slutningen af 2018 har en ny entreprenør forsøgt at rette rundkørslen op. Det skete efter at Vejdirektoratet havde opsagt kontrakten med et fynsk entreprenørfirma.

- Den nye entreprenør har rettet op i det omfang, det var muligt, og der er også blevet gjort noget ved kantstenene. Der er også blevet installeret belysning på stedet, forklarer Neal McMullan.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk