19. oktober 2019
Politiet var til stede, både med mandskab og politihunde, efter knivstikkeriet på Frederiksberg ved Sorø. Foto: Bjarne Stenbæk
Politiet var til stede, både med mandskab og politihunde, efter knivstikkeriet på Frederiksberg ved Sorø. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter knivstikkeri: Mænd risikerer fængselsstraf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter knivstikkeri: Mænd risikerer fængselsstraf
Sorø - 19. oktober 2018 kl. 06:07
Af Martin Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To mænd på 40 og 32 år risikerer fængselsstraf efter et knivstikkeri ved en boligblok på Frederiksberg mandag den 17. september.

arrow Læs også: Knivstik-sag: Erstatning på vej til de frifundne

Politiet er nemlig færdig med at efterforske sagen. Der er også blevet udarbejdet et anklageskrift mod de to mænd, og nu afventer man, at retten sætter en dato for retssagen. Det oplyser Malte Hansen, der er anklagerfuldmægtig i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Han kan endnu ikke fortælle, hvad de to mænd bliver tiltalt for i anklageskriftet.

- De to mænd bliver tiltalt i et eller andet omfang. Det er en domsmandssag, og så er udgangspunktet en påstand om fængselsstraf, siger Malte Hansen til DAGBLADET og Sjællandske.

Knivstikkeriet fandt sted om eftermiddagen den 17. september. Der blev banket på døren til en lejlighed i en af de røde boligblokke på Frederiksbergvej. Her opholdt flere personer sig.

En 29-årig mand, som bor i lejligheden, åbnede døren. Uden for døren stod to mænd, og kort efter trak gerningsmanden en hobbykniv. Den 29-årige beboer blev snittet på håndleddet og på brystet.

Der var også en 17-årig ung mand i lejligheden, og han blev snittet på brystet. Ofrene blev kørt til behandling på sygehuset i Slagelse. De var ikke i livsfare.

De to formodede gerningsmænd er begge fra lokalområdet. De har også begge været varetægtsfængslet efter episoden.

arrow 40-årig frifundet for at stikke med kniv
07. november 2018 kl. 05:21 Opdateret: kl. 15:54
arrow To anholdt og to kom til skade ved knivstikkeri
17. september 2018 kl. 18:39 Opdateret: kl. 18:39

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk