22. juli 2019
Dyrlæge Pia Nielsen og veterinærsygeplejerske Sofie Pless er klar til at tage imod kæledyr, hvis ejere har dårligt råd. PR-foto
Dyrlæge Pia Nielsen og veterinærsygeplejerske Sofie Pless er klar til at tage imod kæledyr, hvis ejere har dårligt råd. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyreværnets mobile klinik kigger forbi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyreværnets mobile klinik kigger forbi
Sorø - 14. marts 2019 kl. 18:01
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man har et kæledyr, men har svært ved at finde pengene til nødvendige dyrlægebesøg, er der hjælp at hente fredag 22. marts kl. 10-12. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

Da gør Dyreværnets mobile dyreklinik - den såkaldte Frynseklinikken - holdt ved Frivilligcenter Sorø på Tokesvej 1 i Sorø.

Man skal ikke bestille tid, men blot møde op med kæledyret, som en dyrlæge så vil se på.

Betalingen for behandlingen er efter princippet »betal, hvad du har råd til«.

Der er grænser for hvor store dyr, man kan have med til klinikken. Heste og får går således ikke, men fugle, katte og hunde og andet i den størrelse kan være med.

Frynseklinikken er blevet mulig på grund af en større donation fra en hundeejer til Dyreværnet. Klinikken er opkaldt efter hunden, der hed Frynse.

Frynseklinikken er indrettet i en otte meter lang bus og er fuldt udstyret. Den er bemandet med dyrlæge Pia Nielsen og aut. veterinærsygeplejerske Sofie Pless.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk