17. maj 2021
Du skal fremover bestille tid til Borgerservice på Sorø Rådhus. Foto: Thomas Olsen
Du skal fremover bestille tid til Borgerservice på Sorø Rådhus. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Du skal bestille tid til Borgerservice

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Du skal bestille tid til Borgerservice
Sorø - 01. maj 2021 kl. 19:34

Mandag den 3. maj åbner Borgerservice på Rådhuset i Sorø igen. Det er dog ikke alt, der bliver, som det plejer.

Der vil ikke længere kommer til at være kø foran skrankerne. Til gengæld skal alle bestille tid på forhånd via kommunens hjemmeside.

Her kan man fremover booke alle Borgerservices sædvanlige services og tider til henvendelser. Det sker i et nyt system, som indføres samtidig med genåbningen.

- Vi er glade for at kunne møde borgerne igen og hjælpe dem, hvor vi kan. Jeg er klar over, at nogle vil være skeptiske, og at mange hellere vil møde op, end at skulle bruge kommunens hjemmeside til at booke. Men på denne måde får vi bedre tid til alle, og vi er klar til at hjælpe med det samme, fordi vi ved, hvorfor du kommer, og hvad du skal bruge hjælp til, siger Kenneth Damsgaard Hyde, Arbejdsmarkeds- og borgerservicechef, Sorø Kommune.

Udover at booke på nettet kan man også ringe til Borgerservice på 7876 0690 og få hjælp til at booke en tid. Derudover vil der i de første 14 dage efter genåbningen være en medarbejder dedikeret til at hjælpe dem, der er mødt frem uden tid, med at komme ordentligt videre.

Samtidig er der indført nye åbningstider for den telefoniske henvendelse til ydelsesområdet. Fremover vil Sygedagpenge, Kontanthjælp samt Flekslønstilskud, Ressourceforløbsydelse og Jobafklaring kunne træffes dagligt fra 10-12.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk