21. august 2019
Café Fox ligger på Hovedgaden i Stenlille. En mand er blevet dømt for brutal vold ved baren tidligere i år. Foto: Thomas Olsen
Café Fox ligger på Hovedgaden i Stenlille. En mand er blevet dømt for brutal vold ved baren tidligere i år. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dømt for brutal vold: Nikkede en skalle og tog kvælertag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dømt for brutal vold: Nikkede en skalle og tog kvælertag
Sorø - 09. oktober 2018 kl. 09:46
Af Martin Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre måneders ubetinget fængsel. Det blev dommen til en 23-årig mand fra Slagelse, der stod bag brutal vold i Stenlille i juli.

Manden har haft mulighed for at anke sin dom, men allerede inden ankefristen har han valgt at modtage dommen. Der blev ikke rejst krav mod manden om at betale erstatning. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Episoden foregik den 26. juli i år omkring klokken 21.45 ved bodegaen Café Fox, der ligger på Hovedgaden i Stenlille.

Det var uden for bodegaen, at den 23-årige mand overfaldt en anden person. I juridiske termer hedder det »legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter«.

Manden skubbede til den anden person, slog ham flere gange i hovedet og ansigtet både med flad og knyttet hånd og tog fat i personens nakke og pressede ham nedad. Derefter nikkede han ham en skalle og tog kvælertag på ham, inden han forsøgte at banke hans hoved ned i fliserne og trække personen hen over fliserne.

Volden betød, at offeret fik rødme i det ene øje og hudafskrabninger på højre knæ.

Sagen blev behandlet ved Retten i Næstved som en domsmandssag.

Sagen er en såkaldt VVV-sag. Det står for vold, voldtægt og våben, og det betyder, at sagen er blevet særligt prioriteret i retssystemet. Det er en del af politiets og anklagemyndighedens mål om, at mindst 75 procent af sagerne om vold, voldtægt og våben skal håndteres inden for de gældende frister.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk