18. september 2021
Dorthe Seneka fortæller om at fortælle sin livshistorie. Foto: Dianalund Bibliotek
Dorthe Seneka fortæller om at fortælle sin livshistorie. Foto: Dianalund Bibliotek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Din historien skal fortælles videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Din historien skal fortælles videre
Sorø - 12. september 2021 kl. 10:09

Den 21. september er der Tirsdagstræf på biblioteket i Dianalund. Tirsdagstræf får denne dag besøg af Dorthe Seneka, der fortæller om, hvor vigtigt det er, at vi giver historien videre til vores efterkommere.

Dorthe Seneka er et kendt ansigt på biblioteket, hvor hun i mange år har været ansat som biblioteksassistent, men sidste år gik hun på efterløn. Dorthe Seneka har fire børn og syv børnebørn, så der er mange efterkommere at underholde.

- Når man får ekstra tid i hverdagen, begynder man at tænke over ens liv. Alle har jo en livshistorie at fortælle, men husker vi at tage os tid til at give den videre? Hvordan fortæller du familiens historie videre? Man tænker jo altid, at der er tid nok til at dele minder og historier med familien. Men du skal huske at prioritere det og få sat tid af til det, siger Dorthe Seneka.

I Dorthes familie holder de familietræs-komsammen, hvor børn og børnebørn bliver underholdt med historier. Hvordan det foregår, fortæller Dorthe Seneka om til Tirsdagstræf.

Tilhørerne kan med andre ord få inspiration til at fortælle deres egen historie videre eller dele, hvordan de deler deres livshistorie med børn og børnebørn.

Tirsdagstræf er for alle ung som gammel, der har lyst til en sludder og en kop kaffe. Der er ikke tilmelding, man møder bare op. Tirsdagstræf er i lige uger fra klokken 10-11.30 på biblioteket i Dianalund.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk