11. april 2021
Palshok Tahere, Kathrine Mølgaard, Kamilla Kelder Johansen går på Sorø Akademis Skole, mens  Freya Olsen er blevet student og snart skal begynde uddannelse. De er alle frivillighedsambassadører. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Palshok Tahere, Kathrine Mølgaard, Kamilla Kelder Johansen går på Sorø Akademis Skole, mens Freya Olsen er blevet student og snart skal begynde uddannelse. De er alle frivillighedsambassadører. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der mangler fut i ung frivillighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der mangler fut i ung frivillighed
Sorø - 27. august 2016 kl. 06:22
Af Ulla Grundtvig Brask

Der er rigtig mange ting, man ikke kan lære på Sorø Akademis Skole, men som man kan blive klogere på, når man laver frivilligt arbejde på den anden side af Klosterporten.

Det mener fire frivillighedsambassadører, der fredag sammen med 19 lokale foreninger forsøgte at komme i ansigt til ansigt-kontakt med eleverne fra Sorø Akademis Skole i anledning af skolens »Frivillighedsdag«.

Palshok Tahere, Kathrine Mølgaard, Kamilla Kelder Johansen og Freya Olsen er enige om, at alle gymnasieelever på akademiet burde lave frivilligt arbejde.

Sådan er det langt fra nu, og det vil de unge frivillighedsambassadører gerne lave om på.

- Der kunne godt komme meget mere fut i frivilligheden her på akademiet. Mange er ret sløve og tænker kun på skole, siger Kamilla Kelder Johansen, der mener, at man kan lære helt andre, men mindst lige så vigtige kompetencer som frivillig i en organisation eller på et plejecenter. Selv er hun spejderleder hos de blå spejdere i Sorø.

- I det frivillige arbejde lærer man en masse om sig selv og om alt det sociale. Man ser verden på en ny måde, siger hun.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk