22. november 2017
Sanne Lemann fra Emanuel Arts og Anne Grethe Nielsen fra Bo- og Støttecenter Sorø er ved at underskrive en aftale. Foto: Bjarne Stenbæk
gallery icon

Se billedserie

Sanne Lemann fra Emanuel Arts og Anne Grethe Nielsen fra Bo- og Støttecenter Sorø er ved at underskrive en aftale. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den pengeløse børs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den pengeløse børs
Opdateret 17. maj 2017 kl. 13:13
Sorø - 17. maj 2017 kl. 11:37
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev indgået mere end 60 aftaler, da der blev holdt frivilligbørs på Kongsgaarden tirsdag. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Børsen er normalt et sted, hvor man kan tjene eller tabe penge, men sådan er frivilligbørsen absolut ikke. På en frivilligbørs bliver der lavet mange »handler« og indgået mange aftaler, men fælles for dem alle er, at der ikke må være penge imellem aftalens parter. Alt er gratis.

Med 80 deltagere fra 45 foreninger eller organisationer blev der sat ny rekord for deltagelsen i en frivilligbørs, da Kongsgaardens Venner, Afrikansk Forening Sorø, Stafet for Livet Sorø, Bo- og Støttecenter Sorø, Y's Men's Club og Frivilligcenter tirsdag stod bag den tredje frivilligbørs i Sorø Kommune. Bøersen blev afviklet på Kongagaarden i Vester Broby. Tanken er, at deltagerne taler med hinanden og indgår aftaler, hvor de udveksler forskellige ydelser - og når man først kommer i gang, er der ganske meget, man kan hjæple hinanden med.

Frivilligbørsen 2017 blev afsluttet med fælles middag. Axel Karlshøj, der har erhvervsfiskeriet på Tuel Sø og Tissø, havde kreeret en fiskesuppe på gedde og sandart.

Konkurrencen om »Bedste Børsoptræden« vandt Kyndelmisse og Holbergteatret, der i afstemningen sluttede lige.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk