25. november 2017
Børnene har taget godt imod den nye legeplads. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Børnene har taget godt imod den nye legeplads. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den nye legeplads i Stenlille er supergod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nye legeplads i Stenlille er supergod
Sorø - 10. september 2017 kl. 18:43
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frivilligt arbejde samt lokal og kommunal støtte har givet Stenlille en flot legeplads. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Det er sjovt at være på legepladsen. Jeg har allerede været her mange gange - næsten hver dag. Jeg sidder næsten aldrig hjemme med min iPad. Gyngerne, svævebanen og klatretårnet er det bedste.

12-årige Cecilie Grumme Blixenkrone-Møller er en af dem, der i høj grad har kastet sin kærlighed på den nye legeplads i Stenlille. Legepladsen blev indviet søndag eftermiddag, og veninden Celina Leth på 10 år er enig.

- Legepladsen er bare supergod, og jeg kan bedst lide svævebanen, siger hun.

Det var borgmester Gert Jørgensen, der fik lov til at klippe den røde snor som tegn på, at legepladsen nu officielt er åbnet, men den har været godkendt og dermed brugbar et godt stykke tid.

- Det er et godt eksempel på, hvad vi i fællesskab kan løfte, sagde han og opfordrede til, at beboerne ikke skulle hæfte sig alt for meget ved bureaukratiet.

- Det er ikke kommunen, der har sat legeplads-reglerne op. Jeg ved godt, at det kan være lidt irriterende, at alt skal godkendes, men vi må overholde reglerne, og i bund og grund er reglerne jo til for, at jeres børn kan få en god og sikker legeplads.

På arbejdsgruppens vegne var det Caroline Blixenkrone-Møller, der holdt indvielsestalen. Hun takkede de mange frivillige, der har hjulpet til - samt SEAS-NVE, Sorø Kommune, Chris Jensen, SuperBrugsen og de private dagplejere i området for økonomiske tilskud samt Stenmagle Maskinstation for lån af maskiner til jordarbejdet.

Legepladsen indeholder også bålplads, borde/bænkesæt, petanquebane og fodboldbane.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk