24. maj 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Vi sikrer kernevelfærden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Vi sikrer kernevelfærden
Sorø - 03. november 2018 kl. 18:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi har i Venstres byrådsgruppe haft en stålfast tilgang til at sikre kernevelfærden. Det meldte vi klart ud inden budgetforhandlingerne startede, og det har vi hele vejen igennem budgetforhandlingerne arbejdet for.

Den bedste måde at sikre velfærden også i fremtiden, det er at have en sikker og stabil kommunal økonomi. Vi ved, at der kan komme mindre udfordringer, da der kører forskellige uafsluttede sager, som kan falde ud til ugunst for kommunen.

Så, derfor skal den økonomi, vi nu arbejder med, også kunne håndtere de små udsving, der måtte komme. Og det skal den, således at vi ikke igen skal ud til alle vores dygtige medarbejdere, ud til alle vores institutioner og skoler og alle vores ældre borgere for igen at nedjustere på nogle områder.

Nej, nu skal vi finde den lige vej - den sikre drift, hvor alle borgere såvel som ansatte kan føle sig helt trygge.

Det er begrundelsen for, at vi blandt andet har optaget nye lån, som der var mulighed for. Disse skal naturligvis afdrages, det er langt ind i de kommende budgetter, så det er der helt styr på. Det er med til at give os noget luft i vores økonomi. Og dermed nogle handlemuligheder.

Vi er rigtigt heldige i vores kommune at have en befolkningstilvækst. Det kommer nok ikke helt af sig selv, og vi har da også gennem de seneste år arbejdet målrettet for, at der nu etableres mange nye boliger af forskellig art her i kommunen.

Vi er også heldige at have et fantastisk samarbejde med vores erhvervsdrivende, og der er også fremgang at spore på mange felter her.

Og både befolkningstilvæksten og det gode erhvervsklima i kommunen skal være nogle af de drivende kræfter i forhold til kommunens fortsatte vækst og udvikling.

Rolf Clausen,
økonomiudvalget, formand for arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalget

Jens Nygaard,
social- og sundhedsudvalget, formand for teknik- og miljøudvalget

Maria Møller,
børn og undervisningsudvalget, kultur- og fritidsudvalget

Venstre

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk