22. september 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Vi kan være stolte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Vi kan være stolte
Sorø - 31. juli 2021 kl. 12:07
Af Mona Kelder Bouidar, medlem af Socialdemokratiet og kandidat til kommunalbestyrelsen

Hvor er det bare skønt at holde fri og holde ferie. Det er tid til afslapning, tid til nærvær, tid til refleksion og tid til at få ladet batterierne op. Jeg er nu midt i min ferie og er nået helt ned i gear.

Jeg har netop været på ferie i Skagen og nydt det skønne klitlandskab og den uovertrufne smukke natur. Vi oplevede Grenen, Råbjerg Mile, den tilsandede Kirke. Ligeledes så vi bylivet, Skagens museerne, smagte den lækre mad og gode sommeris. Vi nød samvær og afslapning i familiens skød.

Ude godt men hjemme bedst er et ofte brugt ordsprog. Det passer på den følelse, der ramte mig, da vi drejede af motorvejen og var på de soranske veje igen. Jeg er vild med Sorø og føler mig privilegeret over at bo så skønt et sted. På min gåtur i aftes nød jeg solnedgangen over Sorø sø.

Jeg læste Sorø avis, som lå i min postkasse, da jeg tømte ferieposten og blev glad for at se, at der havde været arrangeret Afternoon Tea i Fuchsiahaven og der var etableret endnu en forening i Sorø - SUP Parnas med tilbud til alle om at stå på SUP-boards. Måske kommer der også snart padel-baner i kommunen?

Jeg glæder mig til Sorø Jazzfestival. Den historiske festival 1684-1862 kom rigtig godt fra start i år og det er et spændende tiltag. Naturparken Åmosen er i udvikling og satser på mere formidling af både natur og kultur. Der findes en masse gode sommerferieaktiviteter, som kommunens børn gratis kan benytte. Det glæder mig også, at der er kommet gang i bylivet i Sorø i form af loppetorvet om tirsdagen og musik på torvet om lørdagen. I Ruds Vedby havde by-loppemarkedet også succes.

Vi kan så meget i Sorø og meget kan vi være stolte af! Men der er meget, vi også kan blive bedre til. Jeg vil gerne være med til at præge den gode udvikling i byen, ikke mindst med kultur- og fritidstilbud. Det vil jeg arbejde for, hvis jeg kommer med i kommunalbestyrelsen efter valget den 16. november.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk