18. oktober 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Stenlille mangler en lokal stemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Stenlille mangler en lokal stemme
Sorø - 13. oktober 2021 kl. 16:04
Af Jens Jacobsen, kandidat til kommunalvalget i Sorø Kommune for Konservative

Vi mangler en borgerlig stemme fra Stenlille i Kommunalbestyrelsen i Sorø! Stenlille skal prioriteres og skal sidde med ved bordet, når vigtige beslutninger om vores nærmiljø tages.

I mit professionelle virke som konsulent, 20 år med egen virksomhed, har jeg arbejdet på at udvikle organisationer og arbejdspladser, så de har fået en indflydelse og stemme. Det er den erfaring og mit engagement i byen, kommunalbestyrelsen vil kunne nyde godt af.

Sammen med Stenlille borgerforening, SHHB, har jeg længe kæmpet for nye boliger i Stenlille. Der er nu ved at blive bygget 24 nye lejeboliger, som der er stor interesse for. Herudover er der plads til at byggemodne 20 parcelhusgrunde.

Derudover vil jeg gerne være med til at fremme udviklingen af rekreative områder, og det ligger mig også meget på sinde, at byens tomme bygninger, fx stationsbygningen og den tidligere Super-Brugs' lokaler, kan komme til deres ret.

Jeg er formand for Stenlille Kulturhus og har sammen med min kone, der er tovholder i Bogcaféen, et stort engagement i byens fællesskab og kulturliv. Et levende kultur- og foreningsliv for alle er vigtigt. Vi må derudover sørge for, at der prioriteres bedre forhold til foreningslivet og fritidsmuligheder for de unge i lokalområdet.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk